Fes-te soci/sòcia

Presentació oficial de la Supercopa d'Europa

Verónica Ruiz, Toni Soldevila, David Soy i Gerard Sancho durant la presentació

Verónica Ruiz, Toni Soldevila, David Soy i Gerard Sancho durant la presentació

Data de publicació: 19/09/2023
El Club Patí Voltregà, conjuntament amb els Ajuntaments de Sant Hipòlit i de Les Masies de Voltregà han presentat la Supercopa d'Europa (WSE Continental Cup) que se celebrarà al Pavelló Victoriano Oliveras de la Riva el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre.

La competició enfrontarà els quatre millors equips d'Europa de la temporada passada: el FC Porto, l'AD Valongo, el CP Voltregà i el Braga HC, en format de final a quatre.

L'acte també ha comptat amb la presència de Toni Soldevila, artista local que ha dissenyat el cartell oficial de la competició, amb inspiració en cartells històrics però actualitzat fins a l'època actual.

El club ha agraït la incondicional col·laboració dels dos ajuntaments i el seu suport econòmic i logístic per organitzar un esdeveniment de dimensió europea i que es preveu que mobilitzi més d'un miler de persones.

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà Gerard Sancho ha destacat que és la primera vegada que Sant Hipòlit acull un esdeveniment d'aquesta dimensió esportiva.

Verónica Ruiz, alcaldessa de Les Masies de Voltregà, ha lloat la importància històrica del Voltregà -també en categoria femenina- i ha animat el públic a gaudir d'aquesta competició del màxim nivell.

Durant els propers dies s'anunciaran els preus de les entrades per poder presenciar en directe aquesta competició històrica.