Campus Estiu 2024

Comunicat oficial sobre els incidents del Voltregà - Liceo

Data de publicació: 06/12/2023
Després del ressò mediàtic dels incidents del partit que enfrontava el nostre primer equip masculí amb el Deportivo Liceo, des del Club Patí Voltregà neguem rotundament que s’hagi produit cap mena d’insult racista per part de cap membre de la nostra plantilla, cos tècnic o aficionat a cap jugador del club gallec.

Tots els assistents al partit d’avui han vist la seqüència dels fets (i són publics a través de vídeo), i queda pal·lès que des de la banqueta del Liceo de la Corunya s’ha portat fins a l’extrem una disputa a dins de la pista entre dos jugadors, que havia quedat saldada amb una targeta blava per a cadascun d’ells.

També volem denunciar l’agressió (intencionada o no) cap a la nostra responsable de l’àrea social per part d’un dels integrants del cos tècnic del Deportivo Liceo, que posteriorment ha demanat excuses per aquest incident. Aquest fet clau no consta a l’acta que han publicat els àrbitres al finalitzar el partit d’avui. Per aquest motiu, elaborarem un recurs per tal de defensar els nostres interessos davant de les autoritats competents.

Per acabar, volem lamentar l’actitud d’alguns mitjans catalans que han publicat notícies sense contrastar-les amb cap dels representants del Club Patí Voltregà, limitant-se a citar la versió dels mitjans gallecs, fet que va en contra de tots els principis periodístics.

El Club Patí Voltregà és una entitat amb gairebé 70 anys d’història, amb un palmarès envejable, i que compta amb una de les escoles més potents del nostre país. En cap cas no tolerarem que la imatge del club es vegi tacada per interessos puntuals d’altres entitats, i volem posar en valor la feina ben feta que s’està fent perquè els nostres equips (masculí i femení) continuin a l’elit de l’hoquei patins com ho han estat sempre.